Türkiye 2'ncisinden ziyaret

Türkiye 2

4 -7 Temmuz 2013 tarihleri arasında Amasya'nın Merzifon İlçesinde yapılan Yıldızlar Kulüpler Türkiye Şampiyonasında M. Musa Çelik 94 kg Türkiye 2.'si oldu. Çelik ve beraberindekiler Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü RifatÜnlü'yü makamında ziyaret etti.

ZİYARET ETTİLER

Yıldızlar Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonasında 94 kg Türkiye 2.’si olan Kırıkkale GSİM Spor Kulübünün sporcusu M. Musa Çelik, GSİM Spor Kulübü Başkanı ve aynı zamanda M. Musa Çelik’in Antrenörü Cemal Boyacı, GSİM Spor Kulübü yöneticileri Haydar Özer ile Turan Yılmaz ve M. Esat Buğdaylı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü RifatÜnlü’yü makamında ziyaret ettiler.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

GSİM Spor Kulübü Başkanı Cemal Boyacı,Kulüp olarak, cemiyete güzel insan yetiştirmeyi prensip edindiklerini, Musa Çelik’in Yıldızlar Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonasında göstermiş olduğu performans ve almış olduğu dereceden dolayı Musa Çelik’e teşekkür etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü ise,GSİM Spor Kulübü Başkanı ve Halter Antrenörü Cemal Boyacı’nın vermiş olduğu emeklerin neticesi olarak halter branşında birçok kupa ve madalyayı ilimize getirdiğini aynı zamanda Musa Çelik gibi edepli, ahlaklı ve prensipli sporcular yetiştirdiği için Cemal Boyacı’ya teşekkür etti.

 

TEBRİK ETTİ

Ünlü konuşmasının devamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne yeni atanan Serkan Sarıyıldız’ın işe başladığını ve önümüzdeki yıllarda başarının daha da artacağına inandığını belirtti. Musa Çelik’in Şampiyonada almış olduğu dereceden dolayı tebrik eden Ünlü, bundan sonraki şampiyonalarda ilimize birinciliklerle gelmesi temennilerinde bulundu.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ